Să continuăm seria ciudățeniilor virtuale. Începem soft, cu cîteva message requests rămase fără răspuns din motive, zic eu, evidente. Adică unde se termină poza, se termină și conversația, adesea unilaterală.

Domnul de mai jos… nu știu ce-a vrut să zică sau în ce limbă e tup sel și am zis că e spre binele meu mintal să nu răspund în același stil. Mai ales că nu părea să se mulțumească cu o conversație scrisă:

Nu-s rasistă de fel, dar uneori pot deveni. Ca în astfel de cazuri, cînd am un feeling că nu de discuții literare e vorba:

Next e o doamnă farmacistă, scrie pe profilul ei, fapt care m-a și făcut să-i răspund la primele mesaje, e drept, cam dadaiste de felul lor. Însă doamna avea, se pare, cu totul alte gînduri, posibil să își caute o noră sau să fie ea însăși cea din poza din balcon…

Și ultimul de azi, că încărcătura emoțională e mare 😀 L-am lăsat la urmă (caz în care nu-i valabil „cei din urmă vor fi cei dintîi”), părîndu-mi-se personal cam horror, zic să nu fie primul, că le ia celorlalți din farmec.

În final, pînă lunea viitoare, ce să zic… Bateți în lemn, făceți-vă o cruce sănătoasă și bucurați-vă de viața reală – e singurul remediu 🙂