Am marea, marea plăcere să vă anunț apariția în curând, adică în decembrie, pe rafturile editurii UP, în colecția Zircon – Paranormal & Psihologic, romanul în două părți Cutia cu suveniruri.
E o carte altfel decât cele de până acum. Dar tot de mine e scrisă și m-aș bucura mult să se afle printre cadourile oferite celor dragi. Sau vouă înșivă 🙂

http://www.edituraup.ro/cumpara/cutia-cu-suveniruri-partea-intai-issabela-cotelin-210

http://www.edituraup.ro/cumpara/cutia-cu-suveniruri-partea-a-doua-issabela-cotelin-211

Sinopsis oficial:
Dintr-un bloc mic, de patru etaje și cu o singură scară, încep să dispară, pe rând, locatarii. Împrejurările în care se petrec disparițiile, precum și faptul că, în ciuda aparențelor, nu există o prietenie reală între ei, fac mai puțin observabile aceste evenimente. Singurul lucru care pare să-i unească pe toți într-o preocupare comună, dar despre care se feresc să vorbească prea mult, este insomnia de care suferă fiecare în parte.
Însă nimic nu este ceea ce pare a fi.
Construcția în sine – inițial bloc, apoi casă, apoi… dar să nu anticipăm prea mult – are, la rândul său, o poveste separată care, în prologul și epilogul fiecărei părți, dă startul altei etape a poveștii umane și astfel planurile narațiunii se împletesc într-un destin comun.

Voi, dragii mei, știți acuma câteva fragmente deja, de aici, de pe wp. Am râs la ele și le-am mai modificat între timp deoarece – în scris, cel puțin – de multe ori plec la un drum și ajung în părți nevisate.
Pe drumul suvenirurilor m-a însoțit îndeaproape Jo. Așa că, Jo, sper să fie și apariția cărților o surpriză în sine, dar cea anume pentru tine, care rămâne, totuși, în decembrie, va fi dedicația de pe prima pagină 🙂