Recenzie ,,Ehmeya” un roman scris de Issabela Cotelin

Acțiunea cărții mi s-a părut destul de sugestivă pentru conținutul cărții, deoarece vei vedea cu ochiul liber ce se va întâmpla în această carte, astfel încât vei avea parte de mult suspans și de multe aventuri, prin care vor trece personajele.

Nu am înțeles de ce în anumite momente s-a dramatizat extrem de mult sau că au fost anumite scene triste și dacă anumite pasaje din carte erau necesare sau nu și asta a fost un pic ciudat.

Intriga cărții a fost una palpitantă, deoarece găsești anumite momente în care este implicată și protagonista Lara, din cauza unor eșecuri și alegeri greșite, cu care trebuie să se confrunte, astfel încât ea este nevoită să-și găsească drumul în viață.

Din ceea ce am citit, această carte a fost una interesantă și palpitantă, datorită faptului că avem o acțiune, care ne spune multe despre ceea ce se va întâmpla în carte, unde vei avea parte de multe surprize, atât plăcute, cât și neplăcute.

 Vă recomand să citiți cartea. Cartea poate fi achiziționată de pe Site-ul Librăriei Siono.

Din păcate, nu m-am priceput deloc să îi dau share articolului original, așa că am pus link-ul în deschidere și am luat textul propriu-zis cu copy-paste.

Marius este un copil care tocmai a dat evaluarea, cu succesul dorit de el, sper – precizez acest fapt în aprecierea faptului că citește mult și orice, interpretând, inevitabil, conform vârstei lui ceea ce a citit. Îi mulțumesc frumos și, prin urmare, mi-am găsit și eu, tot de la lansarea Ehmeyei, o cover photo cu alură de profesoară 🙂 Aștept cu mare curiozitate și părerile despre Maci…