Bună, dragii mei 😊
Iar am o problemă. Minoră, au zis toți cei ce au văzut-o live pînă acum, dar eu nu pot să dorm de ea, mai ales de cînd unul dintre copiii mei a rîs de mine, zicîndu-mi că înseamnă că m-ascultă cineva…
După ce-o să rîdeți și voi, o să vă rog, dacă știți ce-nseamnă semnul acela mic de telefon de sus, din dreapta și cum scap de el, să-mi spuneți și mie.
Se cuvin două precizări:
1. Mi-a apărut vineri, cînd, pentru prima oară (cu acest telefon) mi s-a închis aparatul. Așa, pur și simplu, căutam un taxi și făceam operațiunile obișnuite, cînd m-am trezit cu ecranul negru. Bateria era maximă, deci chiar n-avea motive. Apoi, seara, am observat semnul de care nu mai scap nicicum.
2. Printre alte măsuri și discuții, m-am uitat și pe net după iconițe. Seamănă leit cu cea de speaker, numai că e-n altă poziție. Evrika, am zis, ce banal, ca întotdeauna și-am crezut că asta e. Nici pomeneală. Ba chiar parcă rîde el de mine, că, după ce vorbesc cu oricine, pe speaker sau nu, cam vreo 30 de secunde e clean. Apoi apare iar telefonul acela, ca o aplicație neînchisă, care se activează automat.
Are cineva vreo idee de la ce poate fi…? Rămîn recunoscătoare cu o poezie, gen 😀❤