Arhivă personală

Dragii mei, vă prezint cu mare drag noul meu roman, Ehmeya.
Le mulțumesc scriitoarei Marina Costa pentru prefață și pentru sinceritatea primei impresii, și, de asemenea, editorului meu, Camelia Pantazi Tudor, pentru bunăvoința de a-mi arăta că pot învăța la nesfârșit lucruri noi.
Îi mulțumesc mult și editurii Astralis, pentru profesionalismul cu care mi-a tratat manuscrisul.
Marina i-a zis bildungsroman. Ca autor, vă spun și eu că este, în fond, un roman de dragoste și vă mărturisesc că am pornit de la o idee fixă, dar, pe drum, trecând fondul prin toate formele lui de manifestare – etică, psiho-socială, umană în ultimă instanță – m-am atașat de personaje atât de mult, încât ideea a rămas, într-un final, cuminte, în urma acestora.
Vă las cu ele, cu personajele mele, pe cei care vreți să le cunoașteți – drept edificare, eventual pentru cei ce nu-l știu încă, e pe blog un infim fragment din carte, fără corectura finală, dar revelator pentru stil.
De data aceasta, orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare.

Arhivă personală

Azi noapte am visat, fără strop de glumă, un chinez. Nu mai știu ce făcea, dar îl chema cumva cu Lu și era prietenos. „Chinezul mai este și simbolul muncii ieftine, chinuitoare, al hărniciei, și înseamnă că in realitate te vei chinui mult ca să obții rezultate mărunte, să fii răsplătit cu puțin. Nu trebuie, însă, să disperi, deoarece munca ta, oricât ar fi de grea, tot va cunoaște roadele până la urmă” – zice google… Nu disper nicicum și vă mai mulțumesc mult – ultimii, dar niciodată cei din urmă – vouă, celor care mă citiți. Sunteți cea mai mare răsplată.
Distribuția este asigurată de Siono Literar: https://www.sionoeditura.com/product/ehmeya/

Și de mine.

Arhivă personală

_______

Foto arhivă personală Ehmeya