Scrisoare către mine însămi

Lasă-mă să te iau acuma de mînă, vino cu mine pe unde n-am fost, vino să fim măcar azi împreună, nu-ți fie frică de-al lumii nerost.

Lasă-mă să-ți arăt pașii aceia ce n-ai vrut să-i schițezi nici în vis, vino, dă-mi mîna, îndrăzneala e cheia pentru dansul în care nimic nu-i promis.

Lasă-mă să-ți cînt vara colinde, tu din nisip o iarnă să-mi faci și, dacă o stea în cer s-ar aprinde, lumină va fi pe cîmpul cu maci.

Lasă-mă să strig după tine pe dealuri, caută-mă după streșini de soare, strigătul meu va fi peste valuri, ecoul tău va fi sub izvoare.

Lasă-mă să te iau acuma de mînă, vino, suflet al meu, prea singur ai fost, hai să fim de acum împreună, doar ție îți sînt, doar tu îmi ești rost.

_______________

Foto repr. Pinterest

32 de comentarii

  • Life happens e deviza celui mic al meu, de fapt… :))) mi-a plăcut atât de mult, dar nu voiam un nume în engleză, că nu-s englezoaică 🙂
   Așa că tot el are drepturi de autor pentru „se mai întâmplă”, că m-a ajutat să-l adaptez :)) ❤

   Nu știu, vedem. E mai corect să fie surpriză, decât să alegem noi, totuși… Dar am văzut că sîntem colege de carte și n-ai zis nimic!!

   Apreciat de 1 persoană

  • il iubesc pe cel mic al tau! ♥️ imi place titlul blogului tau. atat de mult incat m-am gandit imediat ca ar putea fi titlul volumului de proza. chiar si in engleza imi place. (pfff, a fost greu sa ma hotarasc si sa ies din paginile de pe blog. eu sunt mai tacuta, Issa. de multe ori privesc de pe margine. felicitari inca o data! sa fiu colega de carte cu tine e o onoare! cu drag!) ♥️

   Apreciat de 1 persoană

  • … Iar eu abia aștept să te citesc! Si pe tine, și pe toți cunoscuții, căci am văzut multe nume, chiar o să fie ceva frumos, sînt sigură 🙂
   … Ce ciudat, tocmai acum scriam despre cum e să nu privești de pe margine…

   Apreciat de 1 persoană

  • si ce lunga asteptare! si ce nume grele! ca am emotii, nu mai spun! ( am fost de foarte multe ori in focul intamplarilor. e intelepciunea de dupa…dar nu sunt mai inteleapta. 😊 e complicat! ) multumesc pentru ganduri si pentru emotii!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.