Ziua Scrisului de Mînă

arhivă personală

… Iar azi e ziua de-a-ndoaselea, adică a mersului înapoi, a îmbrăcării pe dos, a vorbirii sau a scrisului în sens invers etc (radio3net.ro) – Backword Day.

Abia am scris normal cele de mai sus, de la capăt eu n-o mai iau în nici un sens…

22 de comentarii

 1. Bine ca am aflat sa ma pun in garda ca cine site ce ma mai așteaptă si astăzi ca am un talent de a atrage raul ca un magnet. Dar bine ca este vineri si vine weekend-ul si pe semne ca toate vor merge struna dupa o zi cu de-a- indoaselea.

  Apreciat de 1 persoană

  • Eu nici acum nu știu ce cred și xe sper 🙂

   Dar ai scris super, exact așa ne jucam și noi mici, între noi și pînă azi îmi țin minte numele spus invers. Limba păsărească, aia cu „-pa” după fiecare silabă, sigur o stii, și scrisul invers erau de bază…

   Apreciat de 1 persoană

 2. Scrisul de mână! Eu scriu zilnic pentru că îmi face maaaare plăcere scrisul. Scriu cu creionul și mai rar cu pixul. Dar îmi place mult și scrisul artistic, acesta fiind la modă în acest moment!

  Apreciat de 1 persoană

  • Și pe-aici am văzut niște ateliere de caligrafie virtuale, dar nu știu exact ce-i cu ele 🙂
   Eu m-am dezobișnuit… Să mă vezi ce „efort” cînd scriu vreo cerere sau scutire pentru copii, mi-am luat, ca ei, pix pilot, așa se cheamă dacă nu le știi, are gumă la capătul lui, ca creioanele :)))

   Apreciat de 1 persoană

  • Am avut în țară astfel de pixuri. Cred mai am unul rătăcit printre creioane. Dar altceva vreau să-ți spun. Da, mai nou se încearcă repunerea în drepturi a scrisului cursiv de mână. Iar eu fac zilnic exerciții de scriere artistică. Mi-am cumpărat câteva instrumente speciale, dar mai vreau să-mi cumpăr. Dar altceva vreau să-ți spun. Zilele trecute am trimis cuiva o schiță pe care am scris două propoziții. În engleză! Am vrut să-i fac o „bucurie” cu scrisul meu artistic! Stupoare! Îmi răspunde „nu înteleg, scrie în engleză!” Persoana nu este nicidecum ne-educată, dar ca marea majoritate a americanilor scrie cu litere de tipar. Sigur că ne-am amuzat copios (eu mai ales!), dar asta e realitatea!

   Apreciat de 1 persoană

  • :)))) nu cred că vrei să știi părerea mea despre americani…! Sau, mă rog, e că n-ai ce pretenții să ai de la o nație de adunați din toată lumea care-au căsăpit ce-au găsit ca să-și facă ei loc. Deci, pentru mine americanii nu sînt un etalon pentru nimic :))
   Și tu chiar îmi confirmi prin pățania ta… :))

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.