Am primit leapșa intitulată Am întrebat 10 bloggeri români de la inimadincuvinte. Am ales să răspund provocărilor din leapșa ei și iată ce a ieșit:

Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Un meniu KFC la găletușă, aș spera că intră la „un singur fel”.

Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger sau un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Pe PewDiePie. Nu i-am văzut nici un video întreg, dar aș fi deosebit de amuzată să-l văd două săptămâni fără camere și unghiuri, deși probabil ne-am și enerva reciproc.

Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Am visat să fiu poetă. Am apărut într-o revistă locală, deci pot să-l consider bifat. Am visat mereu o curte plină de pisicuțe și căței liberi și fericiți și stau de-o viață la bloc.

Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că îți place?

Mă-ndoiesc că cel mai/cea mai mi-ar face un așa cadou, calitatea presupune o cunoaștere anume a mea. Sau măcar cât de cât.

Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Orice carte cu povești. Să-și bată și alții capul cum ne batem noi cu piramide și desene pe pereți.

Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

Să am mai multă răbdare… în toate.

Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Noapte de sânziene. Aș vrea să fiu Ștefan, pentru revelația aceea finală. Deși cred că mi-ar trebui un make-up serios pentru un rol masculin…

Ce te motivează să scrii pe blog?

Eu scriu oriunde. Dar blogul chiar e un loc aparte unde întâlnești alți oameni care au aceeași dorință, de a spune ceva, nu doar de a se expune.

Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/a că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Nu cred că mi l-aș asuma, aș găsi o rezolvare în funcție de context, prefer somnul senin. Dar, cum nu s-a întâmplat, nu-s neapărat foarte curioasă.

Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Nu știu să înot. Nici măcar printre situații, stau pe mal și privesc valurile. Uneori le mângâi.

Dacă ar fi să etichetez, ar fi Constanța, Dana, Poteci de dor, Ecoarta, Ina, Vax-albina, Aila, Mihail Toma, Petru Racolta, iamiulia și cine mai vrea să se mai joace. Dar nu știu să etichetez, așa că dau leapșa mai departe următorului cititor 🙂