Sursa farmec.ro

Azi o să vă spun o poveste cu… Farmec.

Am crescut cu Doina toți, cred. Eu și-acum mi-aduc aminte de sticluța aceea mică, subțire și albă de plastic pe care scria lapte, dar care nu era de băut, și de consistența cremei păstoase cu care mă jucam în lipsa bunicii de-acasă. Eram destul de cuminte, nu făceam lucruri periculoase, doar dădeam și păpușa mea mare de-atunci cu Doina, să aibă și ea obrajii și corpul moi și delicate. Și nici nu consumam mult lăptișor, mintea mea prinsese ideea că trebuie puțin, altfel rămâne pe păpușă și se și termină tubul cam repede.

Sursa farmec.ro

Apoi Farmec a fost acolo în mai toate etapele vieții mele.

În micile probleme adolescentine, imposibil de evitat – din fericire nu am avut nevoie de doctori dermatologi, Gerovital – Doctor în frumusețe era deja acolo.

În marile mele monologuri cu plaja, de unde n-aș mai pleca niciodată, dacă s-ar putea. Odată chiar, cu cortul fiind, am adormit pe nisip imediat ce am ajuns și m-am trezit roșie toată pe o singură parte, dar Gerovital Sun era-n rucsac și s-a descurcat aproape perfect.

În dialogul meu cu vârsta. Nu, n-am încă riduri, deși prietene de-o vârstă cu mine au deja. Sau încep să aibă. Eu, nu – poate și pentru că n-am excelat vreodată în folosirea cosmeticelor de vreun fel, le-am utilizat doar în împrejurări stricte sau bine definite.

Cu mine, fabricile de farduri, rimeluri, rujuri și oje n-ar da faliment, dar nici nu ar fi ajuns să dezvolte o industrie atât de mare, încât nu mai știi la un moment dat ce și cum și pentru ce ar fi un tubuleț oarecare. Nici măcar culoarea tubulețului nu-ți mai spune azi instinctiv destinația lui.

Poate genetic nu am încă riduri, deși într-o zi vor veni, inevitabil, și pe chipul meu. Sau poate datorită mai noii mele prietene, crema lift hidratantă de zi Gerovital Classic. E parte din complexul antiage și crema mea, e drept, o combinație de acid hialuronic cu vitamina E și un ingredient nou, Juvinity, numit și Complexul Tinereții.

Sursa farmec.ro

Când am citit prima oară de Complexul Tinereții m-am dus cu gândul direct la unul dintre filmele mele preferate, Tinerețe veșnică, al lui Zemeckis, cel cu Meryl Streep, Goldie Hawn și Bruce Willis, sigur l-ați văzut mulți dintre voi, o comedie neagră perfectă pentru dorința exagerată de frumusețe a unor femei. Încă mai râd dacă dau întâmplător de el și revăd scene.

Când pui preț doar pe frumusețe, plătești pe măsură.

Crema mea e însă o cremă blândă, simplă și sigură. Și o folosesc în ritmul meu, chiar dacă scrie pe ea că-n fiecare dimineață. Verile o uit sau o neglijez deliberat. Primăverile și toamnele o am la îndemână, după cum bate afară vântul acestor anotimpuri. Doar iarna nu mă despart de ea, e mereu penultimul lucru pe care îl fac înainte de a ieși din casă, mă simt apărată de frigul ascuțit al iernii. E un ritual intim, mi-o întind și îmi masez obrajii cu ea, o simt cum intră prin toți porii și îi catifelează. E, de altfel, singura mască pe care mi-o pun pe față. Și la propriu și la figurat.

Am mai văzut acum noi produse din gama Gerovital Plant, lansate recent, bazate pe o inovație, Complexul Poliplant Microbiom Protect, o combinație de Equibiome cu plante din flora locală. O gamă cu 91% ingrediente de origine naturală a unui brand 100% românesc.

Sincer, a început să-mi facă semne discrete cu ochiul o cremă anticearcăn antirid, că din astea am, cearcăne adică, și-mi zic că n-ar fi rău să o folosesc și pe ea într-un mod mai constant.

Sursa farmec.ro

Farmec e o poveste veche. S-a născut în 1945, din visul unei femei simple, dar hotărâte, ajunsă, după ce a pilotat un avion, medic de front și apoi, din pasiune, o exegetă a tinereții fără bătrânețe.

Dar e o poveste reală și, mai ales, o poveste de încredere.

Articolul Farmec, pur și simplu a fost scris pentru #SuperBlog 2019. Sponsor și surse foto – Farmec.