Back to Mega

Multe povești la Mega. Trăite, auzite, imaginabile.
Una dintre ele ar fi despre cei care nu-și iau niciodată coș de cumpărături la intrare.
Ce-i drept, mi s-a mai întîmplat și mie… Că zic că intru să iau un corn sau ceva și, în funcție de mărimea Mega-ului, mai pun în mînă una-alta pîn-la casă. O dată chiar am fost după un bake-rolls și-o Măgura, și am luat vreo 3 bake, cîteva croasante, două ceaiuri și vreo cinci prăjiturele, care, la un moment dat, din cauza echilibrului fragil, începuseră să cadă, cînd una, cînd alta…
Dar nu, nu mă compar cu cei (de fapt, cele) ce fac în mod obișnuit acest lucru și, la un Mega la care mergi în mod curent, n-ai cum să nu vezi personajele respective. Chiar să le recunoști. Încep, de la un punct, să-ți pară reclame, nu știi la ce anume, dar reclame, oameni cu brațe încărcate de sus pînă jos cu tot felul de produse, care, din mers, mai adaugă cîte unul te-miri-cum, cu vîrful degetelor, poate e reclamă la dexteritate, te pierzi în supoziții. Și mai trebuie să te și ferești de ei, nu-ți dorești o ciocnire întîmplătoare, cred, n-am încercat.
Ce să mai spun, în încheiere, că nu le-aș da atîta atenție cît și-ar dori, m-a satisfăcut spiritual o fază dintr-o seară: un individ drăguț și părînd bine din toate pdv, cu sesizabilă maliție în privirea direcționată spre un astfel de personaj Pom-de-Crăciun, care, bag mîna-n foc, atît cît mă pricep eu la oameni, a dat imperceptibil și intenționat peste Pomul-de-Crăciun fix în cel mai dramatic moment, acela în care Pomul se aplecase ușor spre a-și mai agăța în crengi un mic ornament…

12 comentarii

 1. Știind că de fiecare dată când merg la cumpărături mă întorc cu mult mai multe nu risc să nu iau cărucior. E adevărat că mă enervează împinsul lui și mai ales strecuratul printre rafturi. De cele mai multe ori îl las într-un loc, iar eu aduc pe rând cumpărăturile la cărucior. Mi s-a întâmplat de câteva ori să uit unde l-am lăsat.

  Apreciat de 1 persoană

  • 😮 Asta-i bună ! Dar pot să-ţi spun una și mai tare. Acum câţiva ani eram în Londra și am intrat într-un magazin să fac niște cumpărături. Obișnuită că la noi, am lăsat căruciorul undeva, nu departe de mine, și m-am dus la standul de flori. Erau minunate și nu mă puteam hotărî ce buchet să cumpăr. În cele din urmă am ales unul și mă îndreptăm spre locul unde lăsasem căruciorul, când…stupoare. Căruciorul dispăruse. Am rămas cu dezamăgirea că și acolo există oameni de nimic care, pentru o liră, îți „fură” căruciorul.
   O zi frumoasă !

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.